10.6.2014

0.54 >> Raahen Power Cup 2014

Lähdin viime keskiviikkona Raaheen Power Cup -turnaukseen. Power Cup on maailman suurin juniorilentopalloturnaus, mikä järjestetään joka vuosi Suomessa eri kaupungissa (tosin sama kaupunki voi järjestää turnauksen useammankin kerran). Tänä vuonna Poweri järjestettiin Raahessa, eli Oulun lähellä. Huristelimme bussilla Raaheen ja matka kesti yli kahdeksan tuntia. Koska matka oli niin pitkä, lähdimme jo keskiviikkona, vaikka Poweri alkaakin vasta torstaina. Menomatka oli ihan mukava, pelailtiin jotain lautapelejä matkan aikana, mutta muuten ei tehty oikein mitään.


Saavuttuamme Raaheen raahasimme tavaramme koulun luokkaan, jonka jälkeen lähdimme ulos kentille pallottelemaan. Meidän joukkueesta lähti Poweriin yhdeksän henkilöä, joista valitettavasti vain seitsemän pystyivät pelaamaan. Lisäksi meidän seurasta lähti muitakin joukkueita matkaan. Yhteensä Poweri kestää aina neljä päivää ja yhteensä meillä oli yksitoista ottelua. Itse pelasin koko ajan, sillä meitä oli niin vähän ja vaihtopenkki oli aina varattu ties mistä syystä (esim. pienet loukkaantumiset ym.). Ei se sinänsä haitannut.

Taiteellisia bussikuvia. :D Otin todella vähän kuvia Powerin aikana, koska en ehtinyt kantamaan kameraa mukanani..
 Torstaina pelit sitten alkoivat. Meillä oli vain kaksi peliä, joista jälkimmäisestä tuli voitto. Pelien jälkeen menimme koululle ja siinä illalla pelailimme lautapelejä. :D Heh, Raahen Poweri oli kyllä semmonen lautapeli-poweri, sillä joka ilta pelailimme jotain ja monet innostuivatkin pelailusta.

Perjantaina meillä oli kolme ottelua, joista muistaakseni kaikki hävittiin.. Ensimmäinen peli oli todella hyvä ja meillä oli hauskaa, vaikka hävittiin. Sitten eteen ilmeni kaikenlaista ongelmaa pitkin pelejä, eikä perjantain loput pelit olleet hyviä... Onneksi illalla oli taas hauskaa, kun järjestimme meidän joukkueen perinteiset häät (:D) ja sitten taas pelailtiin niitä lautapeleljä.


Lauantaina oli rankin päivä, sillä meillä oli neljä peliä ja kaksi tuomarivuoroa ja muutenkin oli tiukka aikataulu. Ensimmäinen peli voitettiin, vaikka taas meidän peli oli huonoa. Siinä sitten tuli taas niitä ongelmia, mutta sitten viimeiset kolme ottelua olivat todella hyviä ja meillä oli hauskaa. Hävittiin siinä se toinen ottelu, muistaakseni, mutta voitettiin viimeiset kaksi. Pelien jälkeen olo oli todella puhki. Illalla menin ystäväni kanssa Raahen korkeimpaan rakennukseen ja yritettiin päästä talon katolla olevalle terassille, mutta ovi oli lukossa. Siinä hissillä ylös ja alas mentäessä tuli todella legendaarisia hissikeskusteluja. :D Kun lopulta luovutettiin ajatuksesta terassille pääsystä, menimme takaisin koululle. Taas pelailtiin lautapelejä, joiden jälkeen menimme ulos kuvailemaan kaunista taivasta. Tämän jälkeen jäimme juttelemaan muutaman muun kanssa koulun käytäville aika pitkäksi aikaa.

Paluumatkan eväitä. Huomatkaa takana oleva nakkipaketti. xD
 Sunnuntaina oli viimeinen Poweri-päivä, mikä tuntui jotenkin todella oudolta. Poweri on juuri sellainen turnaus, että se tuntuu menevän todella hitaasti, mutta kuitenkin yhtäkkiä se on ohi. Sunnuntaina meillä oli taas kaksi ottelua, joista ensimmäinen hävittiin ja toinen voitettiin. Pelien jälkeen menimme koululle pakkaamaan ja siivoamaan, jonka jälkeen alkoi pitkä kotimatka.


Kotimatkalla taas pelailtiin lautapelejä. Pelasimme aliaksen tyyppistä peliä, sekä pictionaryn tyyppistä peliä. Loppumatka meni täysin hysteerisissä tunnelmissa, kun kaikki vain nauroivat aivan järjettömille vitseille. xD Kyllä kaikissa turnauksissa ne auto/bussimatkat ovat usein yksi parhaista osuuksista.


Raahen Poweri oli jotenkin kivoin Poweri pitkästä aikaa. Olin tänä vuonna seitsemättä kertaa Powerissa ja tuli todella nostalginen fiilis taas, kun muisteltiin porukalla edellisiä Powereita. Koska olen ollut niin monessa Power Cupissa, muistot niistä menevät hieman sekaisin ja jotain "paloja" muistaa sieltä täältä. Näitä "paloja" on mahtava muistella, sillä ne ovat niitä muistoja, mitkä ovat jääneet parhaiten päähän. Ne eivät välttämättä ole mitään parhaita hetkiä, mutta ne tekevät juuri siitä Powerista sen uniikin. Tänäkin vuonna näitä muistoja tuli rutkasti lisää ja niitä taas muistellaan varmaankin ensi Power Cupissa.

4 kommenttia:

  1. Minkälainen sää oli pelata? Jos olis satanu kaatamalla vettä olisitteko joutunu sillonki pelaan?:o mä yhdyn lauseeseen että bussimatkat on parasta hyvässä seurassa! En kyllä osaa sanoa turnauksien bussimatkasta mutta anyway :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sää oli oikeastaan aika erinomainen. Oli lämmin koko ajan (hieman jopa liian lämmin välillä) ja aurinko paisto, mutta myös välillä oli kivan pilvistä. Juu, oltais me sateellakin pelattu. Heh, se on totta kyl. :D

      Poista
  2. Kuulostipa kivalta! Mahtava postaus ja kuvatki oli upeita ;)

    VastaaPoista