3.6.2014

0.53 >> "Nyt tälle tuli siansaparo"

Kristiina tuli eilen käymään ja menimme perinteen mukaisesti "muistelemaan menneitä" entiselle alakoulullemme ja nyt myös entiselle yläkoulullemme. Valitettavasti ulkona oli aika kolea ilma ja vettä tihkui, joten emme olleet kauhean pitkään ulkona. Jotain otoksia jäi kameraan, mitä te nyt saatte täällä ihastella. :D Osa kuvista on Kristiinan ottamia (ensimmäiset kaksi, muistaakseni), osa minun.


 Emme kauheasti muuta tehneetkään, jos puhumista, valokuvaamista ja eräänlaista harhailua ei lasketa. Oli kuitenkin mukava maanantai. Ja jos otsikkoa pohditte, se on lainaus eiliseltä. ;)


Nyt tuntuu kuin kello olisi viisi, sillä heräsin niin myöhään (puoli kolmelta :D). Kello on kuitenkin yli  kahdeksan, eli kohta pitäisi varmaan nukkumaankin mennä, vaikka juuri heräsin. Olen koko päivän pakannut Poweria varten, sekä välillä katsellut tv:tä. Eli aika rento lomapäivä on ollut.


Huomenna sitten lähden Raaheen. Tuntuu oudolta, että Power Cup on jo nyt, sillä ei yhtään siltä tunnu... Kyllä se poweri-fiilis varmaan syttyy huomenna, viimeistään sitten torstaina, kun pelit oikeasti alkavat. Heh, tämä on jo minun seitsemäs poweri. Postausta powerista on tulossa sitten ensi viikolla. Siihen asti, näkemiin. ;)

4 kommenttia: