26.6.2014

0.56 >> Juhannus 2014

Vähän myöhässä tulee tämä blogaus, sillä en ole vain jotenkin ehtinyt blogata aikaisemmin. Olen koko viikon -keskiviikkoa lukuun ottamatta- siivoillut huonettani, sillä huoneestani vaihdetaan lattia, joten ensiksi se pitää täysin tyhjentää. Tämä projekti kyllä etenee hyvinkin hitaasti, mutta toivottavasti varmasti.

Näiden kuvien laatu heikkeni kivasti, kun laitoin ne tänne bloggeriin...
Juhannuksen vietimme isotätini luona muutamien muiden sukulaisten kanssa. Tänä vuonna juhannus oli oikein rauhallinen ja mukava. Söimme hyvää ruokaa, pelailimme pelejä ja kävimme katsomassa kylän kokkoa.

Ainoo onnistunut ruokakuva, minkä otin (otin niitä kaksi :D).
Kokko oli niin suuri, ettei siitä saanut kovinkaan hyvää kuvaa.. :D

Tästä tuli nyt todella lyhyt blogaus, mutta ei tuosta juhannuksesta nyt paljonkaan kerrottavaa ole. Viikonlopustani (viikonloppu on niin outo käsite lomalla) tulee (toivottavast) mainio, sillä olen menossa lauantaina Linnanmäelle ja sunnuntaina olisi rantalentistä tiedossa. Yritän blogata seuraavan kerran ensi viikolla. Hyvää kesän jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Wouuu mitä kuvia! Noi taivaskuvat on aivan ihania:) Vietä hauska viikonloppu!

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia :3 Tiedtäkö mikä toi pitkä violetti kasvi on nimeltään? (terveisin pitää kerätä kasveja enkä löydä mistään mikä tuo on D::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lupiini, mun mielestä, jos tarkotat tota seittemännen kuvan kukkaa. ;)

      Poista