7.7.2014

0.57 >> Särkänniemi 5.7.2014

Olin lauantaina ystäväni kanssa Särkänniemessä. Meillä sattui loistava tuuri, sillä aurinko paistoi koko päivän ja muutenkin oli lämmintä. Lisäksi Särkänniemessä ei ollut kummoisia jonoja, ainakaan useimmissa laitteissa ei tarvinnut jonottaa kovinkaan pitkään. Tämä oli hieman erikoista, sillä päivä oli kuitenkin kaunis ja oli lauantai, mutta en valita.

Olimme Näsinneulassa syömässä illalla ja maisema oli kaunis. :)
 Kävimme jokaisessa laitteessa, jos ei ihan pienten lasten laitteita -eli kaikenlaisia possuvuoristoratoja- lasketa. Eli kaikki High Voltaget ja Torpedot käytiin testaamassa. Yllätyksellisesti kuitenkin Aikamatto osoittautui parhaaksi laitteeksi ja menimme siihen moneen kertaan (siitä ei ole kuitenkaan kuvaa.. o.o Johtuu varmaan siitä, että siihen laitteeseen ei tarvinnut jonottaa ollenkaan). Aikamatto olikin viimeinen laite mihin menimme. Menimme sen kaksi kertaa peräkkäin niin, ettei meidän edes tarvinnut laitteesta nousta.

Ensimmäinen kuva, minkä otin Särkänniemessä (tuo takana oleva laite oli ensimmäinen laite, mihin menimme). Särkänniemessä on myös tuo Angry Birds -puisto.
Särkänniemessä on ihan tajuttoman hienot maisemat, varsinkin joistakin korkeista laitteista. Ihana Suomi & järvi -maisema!
High Voltage näytti hurjemmalta kuin mitä se oli. Se oli aika rennon hauska. :D
Söimme lounaaksi klassiset makkaraperunat (kuva on minun annoksestani).

Lounaan jälkeen pohdittiin, mihin laitteeseen voisimme mennä ilman, että ruoka tulee ylös. Jonkun mutkan kautta päädyimme juuri alkavaan Delfinaario-esitykseen. Delfinaario on siinä ja siinä, onko se niin sanotusti eettisesti oikein, mutta menimme sinne silti katselemaan delfiineitä. Esitys oli hieno ja kyllä siinä jotain uuttakin oppi. Puolen tunnin esityksen jälkeen menimme Hurjakuruun kastumaan, mutta ei sitä vettä kuitenkaan kamalasti päälle tullut.


Olimme Särkänniemessä miltein koko päivän ja oli kyllä raskas, mutta hauska päivä. Se huipentui Näsinneulassa illallista syödessä. Oli todella ylellistä ruokaa, pakko sanoa. Se oli hieman huvittavaa huvipuisto-päivän jälkeen mennä semmoseen ravintolaan syömään. :D

Oltiin perjantaina kattomassa, kun Suomi voitti lentopallon Maailmanliigassa Belgian 3-2.
Viikonloppu oli oikein mukava. Nyt huomenna lähdenkin perheeni kanssa Lontooseen neljäksi päiväksi. En jotenkin osaa ajatella, että pääsen Lontooseen. En siellä ole koskaan ollut, joten mielenkiinnolla reissua odotan. Siitä tulee sitten todennäköisesti blogausta ensi viikolla, sillä järkkäri tulee matkaan mukaan, mikä tarkoittaa paljon kuvia. Hyvää viikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Wouwouwouuuu mäki haluun lontooseen! Hyvää matkaa ja pidä hauskaa!:)

    VastaaPoista
  2. yh eiks sulla tuu huono olo noissa särkiksen pyörityslaitteissa? D: Pidä hauskaa Lontoossa! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki vähä aattelin et tulis, mut oikeestaan vaan yhes laittees tuli huono olo (ja se vaan pyöri ympyrää, ei menny pää alaspäin). Kiitos. :)

      Poista