13.2.2015

0.69 >> Lähipäivinä tapahtunutta

Ajattelin nyt kirjoittaa ennen hiihtolomareissun alkua. Olen lähdössä sunnuntaina siis Rukalle pitkästä aikaa ja tätä matkaa olen kyllä odottanut jo kauan. Viikon saan olla hyvässä seurassa kaukana koulutöistä. Viikon saan olla eristyksissä lähes kaikesta. Se kelpaa vallan mainiosti, kun sen lisäksi ohjelmassa olisi laskettelua ja chillailua!

Lähipäivät ovat olleet osittain aika kiireisiä. Koeviikko onneksi loppui. Koetuloksia emme ole vieläkään valitettavasti saaneet, tosin en tiedä haluaisinko edes niitä saada, kun osa kokeista meni niin penkin alle.. Koeviikon loputtua uusi jakso alkoi. Jakson alut ovat yleensä helppoja, kun ei ole vielä kauheasti tekemistä, mutta jotenkin silti kouluhommia on ollut aika paljon.. Matikassa olen jo nyt jäljessä, en vain jotenkin tajua niitä asioita. Yritän huomenna saada niistä selkoa, jotta voisin sitten hiihtoloman vain unohtaa matikankin.

Lähipäivinä on ollut myös aika paljon lentopallo-juttuja, ihan treeneistä turnauksiin. Nyt meillä tosin on pidempi tauko turnauksista/peleistä. Urheilun lisäksi aikaa on kulunut lukemiseen ja sosiaaliseen elämään (kun sellainenkin on olemassa välillä...).

Tässä olen täyttänyt tuota purkkia ehkä hieman yli viikon ajan.
Olen tänä vuonna aloittanut täyttää Jar of Happiness -purkkia, jonne laitan joka päivä vähintään yhden lapun, missä lukee jokin kiva tapahtuma, mitä sinä päivänä on tapahtunut (Kiitos Noora, kun vinkkasit tästä joskus pari vuotta sitten). Uutena vuonna katson sitten laput läpi ja muistelen menneitä haikein, mutta onnellisin mielin. Toivottavasti ainakin. On aivan järkyttävää, miten purkkini on nyt jo melkein täynnä! En malta odottaa, miltä se näyttää sitten joulukuussa. 

Eilen oli penkkarit, mikä siis vaan on niin paljon isompi juttu lukiossa kuin ala- tai yläasteella, kuten nyt voi olettaakin. On vaan jotenkin hauskaa, että ala-asteella oli kauhea paine saada paljon karkkia, kun rekat ajoi ohi, mutta ei niitä karkkeja kuitenkaan muutamaa kymmentä enempää saanut, jos nyt sitäkään. Nyt olin abishowta katsomassa, ja karkit yksinkertaisesti lensivät päälle. Sain melkein kilon ilmaista karkkia niin helposti, että kahdeksan-vuotta-nuorempi-minä voisi pyörtyä onnesta.

Random pulla ja penkkarisaaliit
Nyt kuitenkin alan lopetella. Seuraava blogaus tulee varmaan hiihtoloman jälkeen toivottavasti talvisilla kuvilla täytettyinä. ;) 

Ihanaa hiihtolomaa kaikille, joilla se on nyt ja jaksamista niille, joilla on vielä lomaan aikaa! :)

4 kommenttia:

  1. Sulla on jo nyt loma?! Kelpais! Ite kärsin vielä neljästä kokeesta enne D: haha toi purkki on oikeesti hyvä, sen avulla ainaki ite löydän paljo enemmä positiivisia asioita elämästä ja sitte vuosi tuntuu paljo paremmalta ku muisteli! :) hyvää ja rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :) Oijoi, koita pärjäillä! Se on totta! Kiitos ja sulle jaksamista! :)

      Poista
  2. Mulla on tommone melkee samanlaine juttu meneillää ku toi "Jar of happiness", tosin kerään sinne vaa tosi kivoja muistoja, esim. jos mulla on ollu kiva päivä tai jtn erikoist tapahtu :D

    Voihh mäki haluisin rukalle. Jotenkin se on niin kiva ja rento laskettelupaikka :3 Pidä hauskaa siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cool! Se on totta :) Niinhän se on :) Juu varmasti :D

      Poista