11.7.2015

0.73 >> Kesäni tähän asti

Hei pitkästä aikaa! Ajattelin, nyt kun minulla on hieman aikaa, tulla vähän kertoilemaan kuulumisistani näin kännykkäkuvien kautta. Kokosin kuvat aika nopeasti, joten monet otokset jäivät matkan varrelle. Uskoisin kuitenkin että näiden kuvien ja selityksieni kautta voi saada kohtalaisen hyvän kuvan kesästäni so far. :)


Aikaani kesällä on vienyt selkeästi eniten beach volley. Olen pelaillut ja treenannut rannalla aina, kun on siihen ollut mahdollisuus. Olen kokenut uskomattomia juttuja beachin ansiosta ja siitä on tullut yhä tärkeämpi minulle. 

Kesän alussa matkustin lentisjengini kanssa Vaasaan Power Cup -turnaukseen. Vaasan poweri oli aivan mieletön, ja se oli paras poweri, jossa olen ollut. Meidän joukkuehenki oli vain niin uskomaton ja koko reissu oli niin ihana!


Menin ystäväni kanssa Helsinki-päivän Aalto-konserttiin. Kokonaisuudessaan mahtava reissu, ja näimme upeita artisteja (Sunrise Avenue, Elastinen, Haloo Helsinki, Jenni Vartiainen) miltei eturivistä. 

Kun koulu loppui, olin toisen ystäväni kanssa "kaupungilla" ja saimme ilmaiset neilikat. Se lämmitti sydäntä. Aika pian koulun loputtua menin kesälukioon suorittamaan kaksi kurssia. Hassua, miten nyt en meinaa edes muistaa koko kesälukiota.. 

Edellispäivänä postissa tuli vihdoin puhelimeeni kuoret (ja taustalla uudet, alennuksella ostetut, ehkä maailman mukavimmat housut). Ei siinä kestänyt kuin pari vuotta hommata nuo kuoret...


Juhannuksena olin sukuloimassa ja rentoutumassa. Luin mm. kirjaa laiturilla, mikä on niin rentouttavaa puuhaa! Nyt kesällä olen myös suhteellisen paljon pelaillut pakon edessä erilaisia lautapelejä.


Menin yhden ystäväni kanssa spontaanisti linnanmäelle yhtenä päivänä. Meillä kävi hirmuinen tuuri, kun sääennustukset näyttivät sadetta, mutta sää olikin yllättävän hyvä. Parasta kuitenkin oli se, että ihmisiä oli niin vähän. Emme joutuneet jonottelemaan melkein yhtään, ja pääsimme esim. Ukkoon neljä viisi kertaa ilman kummempaa jonoa. 


Kaksi ylintä kuvaa on Linnanmäeltä. Tuo hampurilainen oli niin maukas! Tein tässä yksi päivä ensimmäistä kertaa elämässäni sushia ystäväni kanssa (tai no, kokosin niitä). Sushi kyllä vaan on hyvää!

Nyt lomalla aina kotona ollessani olen enemmän tai vähemmän katsonut Frendejä. Niin loistava sarja! Yksi päivä pidin erään ystäväni kanssa Marvel-maratonin, jolloin katsoimme neljä Marvel-leffaa. Paras näistä leffoista oli kyllä ehdottomasti Avengers, niin hyvä!

Toivottavasti teillä kaikilla on mennyt kesä tähän asti hyvin ja toivottavasti se menee jatkossa(kin) hyvin! Minun kesäni on sujunut loistavasti ja ihan hirmuisesti on mahtavia asioita jo tapahtunut. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja paljon tekemistä riittää niin rannalla kuin ehkä vähän muuallakin.. :)

4 kommenttia:

  1. Sun kesä kuulostaa tosi mukavalta!:) tuollane rento urheilullinen, rentouttava. Jatka samaan malliin ja toivotaan vähä parempia säitä loppukesälle (jotta en varmasti lue yo-kokeisiin) nii päästään nauttiin lämmöstä! Tai ainakin täällä on ollut niin kylmä ja sateinen kesä, entiiä siellä? :o t.istun tälläkin hetkellä ulkona toppavarusteineen+viltti ympärillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on ollu suht viileet ja vaan muutama oikee kesäpäivä, mut oikeestaan vähä viileempi keli on parempi beachiin, ku sit ei paahdu. :) Mut toivottavasti teil kelit paranee ja kiitos kommentista!

      Poista
  2. Kunnioitettavaa, että näät tässä suomen kesässä (siis weather wise) kaikki hyvät puolet, se ei ole kovinkaan helppoa, jos multa kysytään. Ja sun kesä kuulostaa aivan ihanalta, sellaiselta josta moni meistä voi vain uneksia. Kun elää täysillä ja nauttii annetusta hetkestä - kuten sä selkeesti teetkin - jokaisesta voi tulla elämän parhaita, aivan uskomattomia ja unohtumattomia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onhan se hyvä yrittää nähä asioiden hyvät puolet. :) Ihana kommentti, kiitos! Tää kesä on kyllä ollut jotain uskomatonta!

      Poista