13.10.2015

0.74 >> Mistä edes aloittaisin?

Hellou kaikille! En ole ehtinyt päivittää blogia ikuisuuksiin ja pakko myöntää, että tätä on jo ollut ikävä. Itse tuossa joku aika sitten jopa haaveilin, että uusisin blogini ulkoasun jahka aikaa olisi ja nyt syyslomallahan sitä vähän ylimääräistä onkin. Ensin kutienkin teen jonkinmoisen blogauksen ja katson sitten, jos inspiraatiota jäisi ulkoasun muokkaamiseen. 



Tästä blogauksesta tulee pieni pintaraapaisu ja sillisalaatti viime kuukausien elämääni, sillä tässä on ehtinyt tapahtua niin paljon. Kesäni oli ihan mieletön ja voisin kirjoittaa siitä ihan järkyttävän ylistyspuheen, mutta se ei silti kertoisi tarpeeksi. Kesällä tapahtui hurjan paljon asioita, pelasin beachiä enemmän kuin koskaan ja sen takia kiersin ympäri Suomea ja käväisin sen saralla myös Viron puolella. Rannalla vietetyt tunnit näkyvät vieläkin ihon rusketuksena, vaikka se onkin jo vähän häilynyt.



 Kesästä jäi hurja määrä ihania, ihania muistoja ja kokemusta kertyi. En ottanut paljon yhtään järkkärillä kuvia, mutta puhelimella sitäkin enemmän. Kuitenkin useimmat kuvat ovat sen verran henkilökohtaisia (eli toisin sanoen niissä esiintyy ystäviäni tmv.), etten niitä blogiini halua laittaa. Tästä syystä en pysty kesästäni kovin kattavaa selitystä antaa. Kuitenkin kesä oli ihana ja varmasti heittelen tänne vielä kuvia siitä (jolloin sitten blogi täyttyy beach-kuvista), jos vain saan blogitempoani hieman parannettua (ehkä se tästä paranee, jos saan uuden tietokoneen..).


 Kesä 2015 on nyt aika virallisesti ohi, vaikka kyllä itse kuljin flipflopeissa vielä treeneihin tuossa viikkokin sitten. Nyt on kuitenkin jo kahlattu toisen lukiovuoden ensimmäinen jakso läpi ja pelolla odotetaan maanantaina saapuvia tuloksia. Koulu on sujunut ihan hyvin, vaikka tällä hetkellä opiskelu ei oikein luonnistu jostain syystä. Ehkä sen opiskeluinnon saa tästä syysloman aikana kasattua.


 Elämäni on ollut hurjan kiireistä koulun alettua. Ensimmäinen jaksoni oli aika rankka suuren kurssimäärän takia ja hommaa tuli koulun vuoksi aika mukavasti. Toisaalta myös lentis alkoi viemään vielä enemmän aikaa, sillä nykyään meillä on viidet treenit viikossa, minkä lisäksi käyn puntilla kolme kertaa viikossa. Tämän kaiken vuoksi blogi jäi taas aika kauas prioriteettilistalla. Nyt kuitenkin kun jaksoni on helpompi (mikä toisaalta on laiskistanut opiskeluani ihan liikaa..), ehkä blogi saa hieman enemmän huomiota.


Kaiken kaikkiaan kiirettä on ollut, mutta olen kyllä siitä nauttinutkin. On oikeastaan aika siistiä koko ajan mennä paikasta toiseen ja tehdä jotain. Varsinkin kesällä oli ihan mahtavaa, kun koko ajan vietti aikaa urheillen rannalla tai paikasta toiseen matkustaen. Toki oli ihan kivaa, kun koulu ja arki taas alkoi, mutta kyllä se kesä oli aika ihanaa. Ei sitä voi liikaa painottaa.


 Tällä hetkellä tosiaan olen syyslomalla. Vietän lomani ihan kotona ja yritän tehdä kaikkia niitä asioita, mitä nyt lähiaikoina on tullut laiminlyötyä tai mitä ei ole vain yksinkertaisesti ehtinyt tehdä (kuten blogailu). On jotenkin tosi vaikeaa tällä hetkellä kirjoittaa mitään, kun jotenkin tuntuu oudolta kirjoittaa jokin pieni, ajankohtainen yksityiskohta elämästä, kun samaan aikaan ei ole kertonut puoliakaan esimerkiksi kesän tapahtumista. Ehkä voisi silti yrittää..


 Tosiaan nyt on jo lokakuu. Hullua. Kirjoitin viimeksi heinäkuussa (kiitän niin past-me:tä siitä, että silloin blogasin, sillä muuten olisin kirjoittanut viimeksi toukokuussa. Kamala, olen saamaton kirjoittamaan blogauksia..), jolloin kesäni oli about puolessavälissä. Tuo blogaus on aika hyvä kuvaus kyllä kesästäni. On muuten raikasta huomata oma bloggaajakehitys siinä mielessä, että kun kirjoitan näin harvoin, jotenkin olen huomannut, että aina, kun kirjoitan, teen sen enemmän itseni kuin lukijoiden vuoksi. Ei nyt blogillani edes kauheasti lukijoita ole (mutta arvostan jokaista, joka jaksaa näitä tekstejä lukea!), mutta joskus aikoinaan lukijat ja heidän jättämät kommentit olivat blogailussa miltei se tärkein. Nyt ihaninta tässä on se, että saa kirjoittaa ja postata kuvia ja sitten tulevaisuudessa voi muistella menneisyyttä. Tämä on kuin suuri valokuva-albumi. Siksi on sääli, etten tänne kaikkea voi kertoa tai kaikkia kuvia postata ja myös, että blogailu on jäänyt vähän muiden asioiden taakse.


 Olen kuitenkin tällä hetkellä enemmän tai vähemmän optimistinen sen suhteen, että saisin blogaustempoani nostettua. En siis lupaa mitään, mutta on tämä kuitenkin sen verran mukavaa puuhaa, etten tätä halua lopettaa. En kuitenkaan halua ottaa mitään stressiä tästä, koska en jaksa enää potea huonoa omatuntoa siitä, etten ole mitään postaillut (tätä ei kyllä ole ollut pitkään aikaan, mutta joskus oli). Mutta siis katsotaan, mitä aika tuo tullessaan ja parantuuko blogitahtini lainkaan.


Toivottavasti teillä kaikilla siellä, missä olettekaan, menee hyvin ja toivottavasti kesä meni hyvin ja hyvää syksyä! Kohta onkin sitten joulu ja uusi vuosi ja vuosi 2015 on paketissa. Pakko sanoa, että vähän haikeaa, mutta pitää vain uskoa, että the best times are ahead of us ja no stress, niin hyvä tulee.

4 kommenttia:

  1. Oi että, toi on nii totta että ku jakso on rennompi, on iteki laiskempi ja opiskelut on jälessä aikataulusta (ainaki mulla eheh). Tälläki hetkellä oon historiassa sivulla 40, vaikka oikeesti ollaan 150..:DD ei sitä kannatakaan ottaa stressiä blogista, kirjotat sitä itteäs varten niinku itsekin sanoit ja alkaa vaan ahdistamaan jos miettii "pitäs päivittää blogia". Otat vaa rennosti ja laitat asiat tärkeysjärjestykseen:) hyvää syksyä sullekin ja koita saaha into opiskeluun metsästettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä vaa, varsinki rankan koeviikon jälkeen, ku aattelee, ettei nyt tarvi niin paljo heti tehä. Hei kiitos tosi paljo kommentoinnista ja puhut asiaa ja muutenki kiitos! Sulle kans tsemii hissaan ym. opiskeluun ja hyvää syksyä!

      Poista
  2. Oi noi kuvat on ihania, muutenki toi blogaus sai (jälleen kerran) haaveilemaan menneestä kesästä. Koska se on totta, se oli aivan uskomaton. Mutta parhaat hetkethän ovat niitä, joita ei pysty sanoin kuvailemaankaan. ;) ja tosiaan, ei kannata stressata blogia, siitä nauttii paljon enemmän, kun just tekee sitä vaikka harvoin, mutta ajatuksella ilman kiireitä. Ja tulee aina tärkeämmäksi, että prioriteetit on hyvät säilyttää, elämä tulee helpommaksi niin. :)
    Ja ps. Ihana asenne, koska se on niin totta, the best is yet to come.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! En osaa tähän muuta sanoa, ku et oot oikeessa! :)

      Poista