1.8.2014

0.59 >> Lomakuulumiset [+ huoneremontista]

Tämä postaustahti on lähes säälittävää, mutta lähiviikot ovat olleet jokseenkin kiireisiä. Ei se ole ainoa syy, miksei postauksia ole tullut. Anyway, yritän nyt mahdollisimman järkevästi kertoa kuulumisia, eli nyt ei tule mitään erityisen yksityiskohtaista tekstiä.


Lontoo-reissun jälkeen lähdimme koko perhe ystäväperheemme (toi kuulostaa jotenkin niin typerältä, mutta no can do) mökille. Siellä viivyimme pari yötä, jonka jälkeen menimme kaikki Flowparkiin kiipeilemään vaijereita pitkin (sieltä ei ole kuvia, joita voisin tänne laittaa).

Mökkireissu oli todella leppoisa ja sitä paransi hyvä ruoka. :)
Flowpark oli kaukana minun mukavuusalueeni ulkopuolella. En ole koskaan tykännyt kiipeilystä tai muusta vastaavasta. Flowparkhan on pelkkää kiipeilyä.. Jotenkin kuitenkin sitten laiton ne valjaat päälle ja lähdin etenemään vaijereita pitkin. En erityisemmin pitänyt flowparkkauksesta. Se ei ollut pelottavaa tms., enemmänkin vain yksinkertaisesti rasittavaa. Kun yhden esteen sai ylitettyä, tuli toinen, melkein samanlainen. Pääsin kuitenkin hitaasti enkä niin varmasti sen normiradan läpi (Extreme-rataan en edes mennyt). Nyt jälkeenpäin olen ihan tyytyväinen, että Flowparkiin menin, mutta luulen, että minulle yksi kerta riittää moneksi, moneksi vuodeksi.


Palattuamme mökkireissulta aloitimme seuraavana päivänä (eli viime perjantaina) huoneeni remontin. Olin kesälomani aikana välillä raivannut ja siivoillut huonettani, joten perjantaina huoneen tyhjentäminen ei ollut niin suuri homma. Huoneen remontilla tarkoitan lattian vaihtoa. Ei maalattu seiniä uudelleen, vaikka se olisi ehkä ollut tarpeellista.


Nämä kuvat eivät kerro totuutta. Tuossa yläpuolella on vanha lattiani. Blogger jotenkin muutti kuvan kontrastia, eikä vanha lattiani ollut läheskään noin tumma. Koska tuo vanha lattia menee roskiin, sain siihen piirtää, mikä oli hauskaa. :D Kuka nyt ei lattiaa haluaisi tussilla töhertää?

Oikeasti lattiani ei ole noin tumma (kuva on hieman heikko, sillä valotus oli aikas huono, kun kuvan otin.)
Uuden laminaatin asentaminen oli kohtalaisen hankala prosessi. Asensin tuon lattian isäni kanssa kaksin ja kankean alun jälkeen -opittuamme parhaan asennustekniikan- lattian asettaminen paikalleen alkoi sujua. Koko päivä lattian asentamiseen meni ja taisimme olla valmiita vasta puolenyön aikaan, vaikka aloitimme hommat aamuyhdeksältä. Oli se sen arvoista kuitenkin. Nyt huoneessani on ihana, uusi lattia ja parasta on, kun olen itse sen isäni kanssa siihen asentanut.

Lähipäivät olen järjestellyt huonettani uudelleen ja pelannut beach volleyta. Huomenna lähden Narvaan beach-leirille (joukkueemme järjestämä), siitä blogausta ehkä ensi viikolla. :)

2 kommenttia:

  1. Missä flowparkissa olitte? Haha, ite tykkäsin siitä, vaikka se onkin aika rasittavaa :D Mäki haluisin tehä huoneremontin, mutta en jaksa tehdä sen eteen ikinä mitään, koska ei kuitenkaan olla tässä talossa niin kauaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lappeenrannan Flowparkissa oltiin. :) Me ollaan asuttu täs talos joku viistoista vuotta, joten luotan siihen, et ei muuteta hetkeen. :D

      Poista