12.8.2014

0.61 >> Yhteenveto kesälomasta ja lukiosta

Tänään minulla alkoi lukio. En usko, että tämä päivä jää samalla tavalla mieleen kuin ensimmäinen koulupäiväni yhdeksän vuotta sitten. Tuntuu oudolta olla lukiossa. Tai ei se vielä tunnu miltään, kun ei sitä erityisemmin tajua. Koulumatkani piteni huomattavasti. Jopa matkani bussipysäkilleni on pidempi kuin vanha koulumatkani kokonaisuudessaan. Se ei silti haittaa, ainakaan vielä. Löysin aamulla lukioon perille hieman ensin harhaillen. Kiitos puhelimen kartta. Koulupäivä itsessään oli aika löysä ja useimmat asiat tiesin jo etukäteen. Porukka ympärillä vaikutti ihan mukavalta, mutta kyllä odotan sitä, kun ei tarvitse enää miettiä toisen nimeä vaan se tulee suoraan selkärangasta. Toivottavasti tuo aika koittaa mahdollisimman pian.

Koulupäivän jälkeen tulin kotiin ja aika pian sitten minulla alkoi ihmeellinen päänsärky, joten en päässyt pelaamaan rantalentistä. Nyt päätä ei enää särje kauheasti ja sain tehtyä koko vuoden lukujärjestykseni. Ekasta lukiovuodesta tulee kyllä rankka. Onnistuin kuitenkin välttämään hypärit. Toivon vain, että saan ensimmäisestä jaksosta uskonnon pois ja kaikki on sitten hyvin.

Kesälomalla ehdin tehdä paljon ja alkukesän Power Cup tuntuu hyvin kaukaiselta. Tein tälläisen pienen kollaasin kesälomasta (hieman kiireessä, minkä huomaa), mutta en saanut tähän laitettua läheskään kaikkea kesästäni.


1. Vaikka en päässyt tänään rannalle pelaamaan beachi volleyta, olen pelannut tänä kesänä kyseistä lajia enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. Lisäksi tänä kesänä varmaan urheilin enemmän kuin koskaan aiemmin kesällä. Tämä ei ole tullut kovinkaan selvästi esille täällä blogissa, sillä "varjelen yksityisyyttäni" enkä kerro rantalentis-kuvioistani täällä. Sääli sinänsä, siinä olisi kerrottavaa.

2. Peruskouluni päättyi, joten kesän aikana sain tietää, mihin lukioon pääsen. Lisäksi ostin hirmuisen kasan kirjoja ja vähän koulutavaroita niin Narvasta kuin ihan Suomesta.

3. Juhannusta vietin viileässä ilmastosta, mutta kokko paloi silti suuresti ja kauniisti. Juhannus oli mukavan leppoisa, eikä kylmä ilma loppujen lopuksi sitten haitannut.

4. Olin ensimmäistä kertaa ikinä Lontoossa sekä pitkästä aikaa lentokoneessa. Matka oli ihan mukava ja kävimme kahdessa eri mielettömässä musikaalissa!

5. Kiersin tänä vuonna Suomea paljon niin beachin kuin lentopallon perässä (enemmänkin beachin). Nyt minulla on mahtavia reissuja takana, joista jää ihanat muistot. :)

6. Tänä kesänä käytin flipfloppeja enemmän kuin koskaan ja oli vähän jännää vetää sukat jalkaan tänä aamuna, kun en kouluun läpsyttimille viitsinyt mennä.

7. Saatiin vihdoinkin vaihdettua huoneeseeni lattia ja lopputulos on oikein hyvä omasta mielestäni. Nyt enää uusi vaatekaappi, siivousta ja huoneeni on valmis!


2 kommenttia:

  1. Heiheihei jos jaksat tee sellanen postaus sitte ku oot ollu jonku aikaa lukiossa, jossa kerrot mitä ennen lukioon menoa odotit/et odottanut lukiosta, ja sitte että mitkä asiat yllätti sut, mitkä on sun mielestä kivaa/surkeaa, erilaista kuin yläasteella, parempaa ja huonompaa ym. Ymmärsikkö?:DD Tuossa kuvassa sun lattia näyttää tosi kivalle, ei oo niin tumman näköinen kun viime kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, voisin tuon toteuttaakin sitten esim. ensimmäisen jakson jälkeen, jos muistan. :D Kiitos, se edellinen kuva olikin aika huono sen tummuuden takia.

      Poista