4.10.2014

0.63 >> Kuukauden tauon jälkeen...

Lähiaikoina aika on kadonnut jonnekin. Yhtäkkiä yksi viikko on ohi, mutta samaan aikaan sillä viikolla ehtii tapahtua paljon ja tuntuu, että juuri eletty viikko kesti kuukauden. Blogaaminen nyt on vähän väistänyt muun tieltä ja sen kyllä näkee tässä yli kuukauden mittaisessa tauossa. En lupaa mitään, mutta voisin kyllä yrittää vähän parantaa blogaamistahtiani, onhan blogaaminen kuitenkin mukavaa puuhaa.


 Eilen minulla loppui elämäni ensimmäinen koeviikko. Näin kirjoitin torstaina, mutta en ehtinytkään sitten tätä blogausta samana päivänä kirjoittaa loppuun. Nyt on jo lauantai. Koeviikko oli ihan mukava, vaikka oli se hieman stressaavaa. Kuitenkin minun koeviikkoni oli helppo, sillä se sisälsi vain neljä koetta. Koulusta kuitenkin aion kirjoittaa ihan erillisen blogauksen nyt lähiaikoina ja lisäksi voisin vihdoin toteuttaa sen urheilun ja koulun yhdistämis -blogauksen, sillä se on ollut varsin ajankohtainen aihe elämässäni nyt viimeisen kuukauden aikana.


Lähikuukausien aikana elämäni on tosiaan kulunut koulun ja lentopallotreenien yhdistämisessä. Pianotunneilla käymisen lopetin monestakin syystä, mutta siihen ei vaikuttanut ajan vähyys. Nyt sitten ainoa säännöllinen harrastukseni on lentopallo (beach volley jää nyt tauolle, sillä rannalla on jo hieman liian kylmä pelailla. Olin tosin viime viikolla beachiä pelaamassa sisällä ja lisää tämmöisiä treenejä on tässä syksyn mittaa tulossa, joten rantalentis ei ihan kokonaan tauolle mene.). Lentistreenien lisäksi teen itse lihaskuntosarjoja (jotka jäivät kesälomalla, vaikka suunnitelmana oli niitä tehdä...). Eipä siinä viikon aikana sitten paljon muuta ehdikään tehdä.

Hyvin vaikeaa jotenkin lähtemään kertomaan kuulumisia, sillä edellisestä blogauksesta on niin kauan aikaa. Olen elänyt nyt jo kuukauden pari ilman vaatekaappia. Kuitenkin tähän on tulossa ihan pian muutos, sillä ensi viikolla minun pitäisi saada uusi kaappi huoneeseeni. Ihanaa saada suuret pahvilaatikot pois huoneesta ja vaatteet järjestykseen uuteen kaappiin. Vihdoinkin tämä pitkään kestänyt remontti saadaan loppumaan.


Lentopallokausi alkaa ihan pian. Meidän joukkueemme on kokenut aika suuren muutoksen ja kasvanut mojovasti. Niin siistiä, ettei enää tarvitse pelätä saadaanko turnauksiin joukkue kasaan vai ei. Normaalien sarjaturnauksien lisäksi joukkueemme menee pelaamaan naisten sarjaan, joten pelejä tulee paljon enemmän ja niitä on ihan arkenakin. Huomenna on ensimmäinen naisten peli, mikä on hyvinkin tärkeä useammastakin syystä.


Minun oikeasti pitäisi ehtiä blogata useammin, sillä tästä blogauksesta tuli jotenkin niin töksähtävä. Tai ainakin tätä oli jotenkin vaikea kirjoittaa. Jostakin se on tauon jälkeen aloitettava ja lähdettävä. Lopetan tämän blogauksen nyt tähän. Hyvää lokakuuta kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Se on tosi vaikeeta koittaa alottaa bloggaus pitkän tauon jälkeen, kokemusta on! Sä sentään sait pitkän selkeän tekstin, mulla ei yleensä tuu ku pari hassua lausetta:D innolla ootan ensi kertaa!:)

    VastaaPoista
  2. Sama, kun Nooralla ++ onnea peliin (:

    VastaaPoista