25.12.2014

0.66 >> Joulu 2014

Hyvää joulua kaikille! Saatatte ehkä vähän ihmetellä, miten tänään tulee jo toinen blogaus. Itsekin olen hieman yllättynyt, mutta nyt kävi näin. En kuitenkaan halua tätä blogausta lykätä, ja julkaisin jo tuon arvostelun. Tänä vuonna tulee vielä tämän blogauksen jälkeen vähintään yksi blogaus, nimittäin se perinteinen vuoden yhteenveto -blogaus. Nyt kuitenkin keskitytään jouluun.


Vietin jouluaaton kotona perheeni, isovanhempieni ja enojeni seurassa. Jouluani hieman varjosti kohtalaisen paha flunssa, joka alkoi heti koulun loputtua. Ei se kuitenkaan kauheasti enää aattoa haitannut, ja pystyin hyvin nauttimaan joulusta, joskin aika vähän tuli yhteensä syötyä.


Meillä oli aika perinteinen joulu. Aamulla oli joulusauna, joulupuuro ja joulurauhan katsominen. Kun vieraat tulivat, söimme ensin jouluruokaa, sitten kevyttä jälkiruokaa (hedelmäsalaattia). Tämän jälkeen oli rentoa chillailua ja sen jälkeen oli jälkiruokakahvit. Lopuksi avattiin lahjat, ja pikku hiljaa isovanhempani lähtivät ajelemaan kohti kotia. Me loput jäimme vielä pelailemaan erilaisia lautapelejä yömyöhään.


Meillä ei ollut perinteisen joulun mukaista perinteistä joulukuusta vaan enemmänkin alle metrin korkuinen joulupuska. Koristeltuna sen kuitenkin ehkä tunnistaa joulukuusen korvikkeeksi.


Minulla on aika ristiriitaiset fiilikset blogien joululahjojen esittelystä. Minua itseäni kiinnostaa, mitä muut saivat lahjaksi, mutta toisaalta se on vähän tyhmää, ja siitä tulee sellainen "Katsokaa, mitä sain lahjaks!" -olo. Ajattelin nyt kuitenkin näyttää suurimman osan lahjoista, mitä sain, sillä lahjoista on kiva ottaa kuvia. Toivottavasti kukaan nyt ei ymmärrä tätä joululahjojen esittelyä väärin.

Tässä on siis kameran vara-akku, symbolinen laskin, kaulakoru, pyyheliina, lyijykyniä sekä kynttilä.
Jokaisen kuvan taustana toimii torkkupeitto/viltti, jonka sain myös lahjaksi. Lisäksi sain esimerkiksi lahjakortin kosmetologille, rahaa, arpoja sekä sukkia ja yöpukuja. Olen todella kiitollinen kaikista ihanista lahjoista. :)


Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava joulu! Hyvää joulun jatkoa ja loppuvuotta! :)

4 kommenttia:

  1. Lahjakortti kosmetologille... toisaalta se on hyvä juttu iholle mutta sattuu vain niin rutosti :'D Toi leipomissetti on tosi söpö, nyt haluun itekki, haha. xd

    ahh Divergent (ei, en suostu kutsumaan sitä "outolinnuksi") on täydellinen kirja. Toivottavasti säki tykkäät! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, äiti kans totes, et se saattaa sattua.. :D Mut kai se on sen arvosta.. Hih, se on kyl aika sulonen setti. :) Divergent kuulostaa kyllä niin paljon paremmalta kuin outolintu. Mäki toivon tykkääväni tosta kirjasta. Kiitos kommentista! :)

      Poista
  2. Oii sait tosi ihania lahjoja! Kaikki on tuollasia käytännöllisiä, jotka ei varmasti jää minnekään kaappiin pölyttymään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu, se on hyvä ominaisuus lahjoissa. :)

      Poista